1394-06-18 06:45
4801
12
20212
در لایه های زیرین فرهنگ چه می گذرد؟

حال" فرهنگ عمومی استان گلستان" خوب نیست / سکوت مسئولین فرهنگی خیانت است / ترويج رقص غربي اين بار به بهانه روز گرگان !

بدون شک امروز احدی از مسئولین استانی اعم از شخصیت های طراز اول استان تا مدیران میانی اگر واقعا اذعان دارند که حال فرهنگ عمومی استان خوب است یا غافل هستند و از اوضاع خبر ندارند یا راه سکوت و فرافکنی را در پیش گرفته اند .

به گزارش گلستان ما ؛ این روزها شاهد هجمه بی امان فرهنگ غربی به خانواده های ایرانی هستیم و متاسفانه به دلیل عدم برنامه ریزی و فقدان استراتژی واحد فرهنگی و از طرفی سکوت و عدم نظارت نهادهای موثر در این رفتارها شاهد مواردی هستیم که با مبانی اسلامی و ارمانهای انقلاب اسلامی فاصله بسیار دارد.

بارها این جملات را از زبان مذهبیون و خانواده های شهدا شنیده ایم که از رفتن به خیابان شالیکوبی گرگان امتناع کرده و پوشش و رفتارهای ناشایست این مکان را در خور شان جامعه اسلامی نمی دانند . این روزها وقتی بعد از اذان مغرب وقتی به این خیابان سر می زنید گویی با نمایشگاهی از مد و آرایش و لباس های تبلیغاتی ماهواره ای مواجه می شوید که گویی در خیابانهای ترکیه قدم می زنید.

شاید قصه دنس و آنتالیا رفتن بسیاری از هموطنان ما را در سالهای گذشته شنیده باشید که خیلی از اینها در میانه راه طعمه راهزنان شده و با بی آبرویی به کشور باز گشتند و تمام این مصیبتها بی شک ناشی از ترویج سبک زندگی غربی توسط ماهواره ها و شبکه های موبایلی و دوری از سبک زندگی اسلامی است .

بدون شک امروز احدی از مسئولین استانی اعم از شخصیت های طراز اول استان تا مدیران میانی اگر واقعا اذعان دارند که حال فرهنگ عمومی استان خوب است یا غافل هستند و از اوضاع خبر ندارند یا راه سکوت و فرافکنی را در پیش گرفته اند .

امروز نمی توان منکر تاثیرات بد این نوع فرهنگ در خانواده های ایرانی شد ، گسترش طلاق های توافقی ، کمبودهای عاطفی در خانواده و عدم نزدیک بودن زوجین ، غوطه ور شدن در دود و دم قلیان و مواد مخدر صنعتی ، تا دیروقت بیرون ماندن پسرها و دخترها خانواده ایرانی را تهدید می کند و از سویی باعث شده تا خانواده ها اسایش نداشته باشند.

در واقع اگر خانواده ها اگر هم بخواهند از این منجلاب فاصله بگیرند باز هم هجوم وحشیانه این نوع فرهنگ باعث می شود تا مجددا به دلیل جذابیت های کاذب آن ، افرادی به سمت آن کشیده شوند .

تا دیروز دنس و هیپ هاپ و تکنو را از شبکه های ماهواره ای و دیگر کشورها مشاهده می کردیم اما متاسفانه و در کمال تعجب و ناباوری و سکوت مسئولین فرهنگی و نظارتی، می بینیم که در روز روشن و در شهر دارالمومنین گرگان دنس و دیجی برگزار می کنند.

یاللعجب که کسی با این موارد برخورد نمی کند و شوربختانه در برخی موارد به این رفتارها مجوز هم می دهند و احتمالا جزو گزارش کار خود نیز به شمار می آورند . با تداوم این وضعیت بعید می دانیم تا سالیان بعد آنتالایی دیگر را در جغرافیای داخلی شاهد نباشیم.

جالب اینجاست که برای  زدن یک کارت ویزیت و تابلو یک مغازه باید از هفت خوان اداره ارشاد گذشت اما اینچنین مراسمات با این حجم معلوم نیست از کدام مدیر مجوز می گیرند ؟

به تصاویر زیر دقت کنید ، قضاوت با شما ؛

photo 2015-09-08 13-20-13

photo 2015-09-08 13-20-18

Golestanema4 

 حال در این قسمت برای آن دسته از مخاطبینی که می خواهند در مورد این رقص ها بیشتر بدانند توضیحاتی آورده می شود:

بریک‌دنس (break dance) یا «رقص شکسته» اکنون به نام «ایروبیک حرفه‌ای» زير نظر فدراسيون ورزش هاي همگاني مشغول به فعالیت است و مسابقاتي نيز برگزار مي نمايد ؛ حتی انواع رقص هاي ديگر غربي همچون زومبا و هیپ‌هاپ  نیز به اسمي ديگري همچون «بادی‌ریتم» و .... مشغول به فعالیت در باشگاه‌هاي ايروبيك هستند.

این در واقع در صورتي است كه اگر فيلم هاي اين نوع ورزش را با رقص هاي غربي كنار هم بگذاريم براي مخاطبين تفكيك ناپذير است و هيچ تفاوتي بين اين نوع رقص و يا آن به اصطلاح ورزش نمي تواند قائل شد و اين مي طلبد كه مسئولين كه قطعا دلسوز نظام و پيرو بيانات مقام معظم رهبري هستند در اين موضوعات با حساسيت بيشتري ورود نمايند و جلوي اين چنين رقص هاي غربي كه در امتداد خود ورود سبك زندگي و موسيقي هاي انحرافي غربي را به همراه دارد و قطعا از آن مي توان به عنوان حمله به سبك زندگي ايراني اسلامي نام برد را بگيرند.

هیپ‌هاپ (Hip-hop)

هیپ‌هاپ (Hip-hop) را مي توان محصول آفریقایی‌- آمریکایی‌های شهر نیویورک در اوایل دهه 1970 میلادی دانست ؛ جایی که سیاهان آمریکاییِ ستم‌دیده از تبعیض نژادی، از رسانه و فضایی برای بیان اعتراضات‌شان محروم بودند.

آن‌ها اعتراضات‌شان را در قالب تجمعات خیابانی، اجرای رقص و تولید صداهای ناموزون با ابزارهای ابتدایی بیان می‌کردند. اعتراضی از نوع پست‌مدرن که بر ضدسیاست‌های حکومت آمریکا شکل گرفت.

رقص شکسته» (break dance) نیز حداقل در شکل‌های اولیۀ آن، بخشی از خرده‌فرهنگِ (subculture) هیپ‌هاپ بوده است. خرده‌فرهنگی که از چهار جزء رپ‌کردن ‌‌(rapping)، دیوارنویسی یا گرافیتی (graffiti)، رقص یا بریک دنس (breakdancing) و آهنگ‌سازی یا دی‌جی‌کردن (DJing) تشکیل شده است. هیپ‌هاپ با این ویژگی‌ها، فراتر از مجموعه عوامل هنری است و یک خرده‌فرهنگ و حتی سبک زندگی محسوب می‌شود.

همزمان با رشد و فراگیر شدن موسیقی هیپ‌هاپ، رقص مختص آن نیز پیشرفت کرد و در دهه 70 و 80 میلادی، استودیوهایی که به کسب و کار رقص اشتغال داشتند، این نوع را سبک جدید یا جاز/فانک می‌نامیدند.

کم کم این نوع رقص توسط رقاصان حرفه‌ای و آموزش دیده توسعه پیدا کرد. سپس «رقص شکسته» (break dance) که در ایران به «تکنو زدن» هم معروف است، از دل همین هیپ‌هاپ بوجود آمد. اکنون با آهنگ‌های هیپ‌هاپ و دیگر گونه‌های موسیقی که معمولاً به همین منظور ریمیکس (Remix) شده‌اند، رقصیده می‌شود.

 بی‌بوی (B-Boy) اجرا کننده «رقص شکسته» (یا در صورت مونث بودن اجرا کننده، بی‌گرل B-Girl)، این نوع رقص را در خیابان و معمولاً برای خودنمایی اجرا می‌کرد که یکی از دلایل آن، نیاز بریک‌دنس (break dance) به قدرت بدنی بیشتری نسبت به سایر رقص‌های دیگر است. امروزه این نوع از رقص‌های هیپ‌هاپ هم از نوع استودیویی و هم در خیابان و فضای باز اجرا می‌گردد.

 رقص‌های غربی در ایران تحت عنوان ورزش

رقص شکسته» (break dance) در ایران با نام «ایروبیک حرفه‌ای» ثبت شده و کمیته «ایروبیک حرفه‌ای» تحت نظر انجمن «آمادگی جسمانی و ایروبیک» مشغول به فعالیت رسمی در کشور است.

اکنون در باشگاه‌های ورزشی نیز کلاس‌های آموزشی آن دایر است و حتی مسابقات کشوری برای «ایروبیک حرفه‌ای» یا همان «رقص شکسته» (break dance) برگزار می‌گردد. این در حالی است که «رقص شکسته» (break dance) فدراسیون جهانی ندارد؛ اما با این حال برای این رقص در فدراسیون ورزش‌های همگانی جمهوری اسلامی ایران کمیته قانونی تشکیل داده شده است. البته، یک تفاوت وجود دارد و آن هم صرفا تغییر نام است.

 «رقص شکسته» (break dance) در ایران با نام «ایروبیک حرفه‌ای» ثبت شده است

رقص زومبا نیز در باشگاه‌های کشور تحت عنوان «بادی ریتم» به ویژه برای بانوان تدریس می‌شود و به عنوان ورزشی «چربی‌سوز» برای همگان معرفی و تبلیغ می‌گردد.

این اتفاق که رقص‌های غربی در ایران به عنوان ورزش و با مجوز دولتی جا پیدا کند، دارای تبعات فرهنگی - سلامتی دراز مدت برای جامعه ایرانی خواهد بود. به طور تقریبی هر رقصی با توجه به نوع و کیفیت آن نیاز به آمادگی بدنی دارد و نمی‌توان به بهانه سخت بودن حرکات «رقص شکسته» (break dance) یا حتی به بهانه چربی‌سوزی، لاغری و تناسب اندام توسط زومبا که هیچ سند علمی این ادعا را تایید نمی‌کند، به این رقص‌ها مشروعیت داد و آن را قانونی کرد.

هدایت کردن بانوان جامعه به بهانه افزایش تندرستی و سلامتی به سمت این نوع رقص‌ها به جای ورزش‌های همگانی مانند شنا، دو، پیاده‌روی و... علاوه بر اینکه ورزش‌های پایه را منزوی و به سمت نابودی می‌برد، سلامت عمومی جامعه به ویژه بانوان را نیز به خطر می‌اندازد.

ادعای «چربی‌سوزی» توسط رقص زومبا یا بادی‌ریتم فاقد سند علمی است

ترویج رقص‌های غربی به طور قطع سبک زندگی غربی را به همراه خواهد داشت و فرهنگ خاص خود مانند پوشش رقص، اختلاط، درگیری ذهن با موسیقی‌های ریتمیک و... را به فرهنگ جامعه مسلمان ایرانی اضافه خواهد کرد.

جوانان پسر و دختری که با سرمایه‌گذاری پولی و زمانی این رقص را به عنوان ورزش یاد می‌گیرند، با توجه به ویژگی‌های عملکردی و بعد روانی آنها، به دنبال نمایش آن در مکان‌های عمومی و خصوصی خواهند بود که این در واقع به جوانان به ویژه زنان و دختران، الگوی رفتاری ویژه غیر فرهنگ ایرانی - اسلامی را آموزش می‌دهد.

 دیپلماسی رقص، یکی از ماموریت‌های وزارت امورخارجه آمریکا

مفهوم کلی دیپلماسی عمومی برقراری روابط حسنه‌ دولت‌ها با ملت‌ها به جای روابط بین دولت‌ها و در جهت فتح قلوب و افکار عمومی همه‌ مردم یا بخش‌های انتخاب شده‌ای از مردم کشورهای هدف، از راه سیاست‌های فرهنگی و اجتماعی است که در جهت تحکیم منافع ملی آن کشور به کار برده می‌شود.

 این به اندازه‌ای مهم است که وزارت امور خارجه ایالات متحده معاونتی به نام «ديپلماسي عمومي و روابط عمومي» در ساختار خود دارد که رهبری نفوذ قدرت نرم آمریکا در سرتاسر جهان را به عهده گرفته است. یکی از ماموریت‌های دیپلماسی عمومی آمریکا ترویج «رقص» در سرتاسر جهان است تا بدین وسیله بستر لیبرال کردن افراد را فراهم کند و از این راه ارزش‌ها و سبک زندگی آمریکایی را به زندگی مردم دیگر کشورها وارد گرداند.

از نمونه‌های این کار می‌توان به برگزاری رقابتی جهانی به نام «با ما برقص: تکاپو در میان فرهنگ‌ها» توسط وزارت خارجه آمریکا اشاره کرد که در آن چهار موسسه رقص آمریکایی به 14 کشور مختلف واقع در آفريقا، شرق آسيا، آسياي ميانه، و آسياي غربي اعزام شدند.

یکی از ماموریت‌های دیپلماسی عمومی آمریکا ترویج «رقص» در سرتاسر جهان است

"آکادمي موسيقي بروکلين" (BAM) نیز براي توليد اولين دوره رسمي "جنبش رقص" (Dance Motion) در راستاي يک پروژه ديپلماسي فرهنگي ايالات متحده، به بهره‌برداري ‌رسید.

انجمن صداهاي آمريکا نیز در گزارشي مفصل به ارائه برنامه ‌ها و فعاليت‌هاي تبليغاتي اين انجمن در کشورهاي مختلف بويژه کشورهاي اسلامي براي تغيير فکر جوانان و تبليغ فرهنگ آمريکايي پرداخته است. انجمن صداهاي آمريکا يک سازمان غيرانتفاعي است که انحصاراً در زمينه برنامه‌هاي تعامل فرهنگي در سراسر جهان فعاليت مي‌کند، اين سازمان در طول 17 سال فعاليت خود سبک‌هاي آمريکايي مانند جاز، برودوي، هيپ‌هاپ را به جوانان و مخاطبان مشتاق در بيش از 100 کشور ارائه کرده است؛ به ويژه کشورهايي که از چالش يا انزوا خارج مي‌شوند.

«ديپلماسي رقص» نوعي ديپلماسي پورنوکراتيک است که  جهت ترويج "استيل زندگي آمريکايي" (American Lifestyle) توسط وزارت خارجه آمریکا پیگیری می‌شود

در واقع "ديپلماسي رقص" نوعي ديپلماسي پورنوکراتيک است که آمريکا درپي تقويت و بهره‌برداري از آن، جهت ترويج "استيل زندگي آمريکايي" (American Lifestyle) در سراسر جهان است.

انتهای پیام /

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

حسن عزیزی

سلام.خدا به امام زمان (ع) و رهبری عزیز (روحی فدا) صبر و به مردم غیرت و......عنایت فرماید.التماس دعا

0
0
پاسخ
1394-06-17 14:51
سالی

مسابقات ایروبیک حرفه ای مجزا از رقص و هیپ هاپ است لطفا بیشتر مطالعه کنیدما در این مسابقه حضور داشتیم کاملا ورزش ایروبیک حرفه ای بود با 600 تماشاچی معتبر و مسئولین استانیاین تبلیغات هم به دشمنی ازین بندگان خدا بود

0
0
پاسخ
1394-06-23 10:53
باران

با سلام و احترام؛مسبقاتی که برگزار شد هیچ ارتباطی به این تبلیغات مخرب و فرهنگ غرب نداشت. همه ی ما سالهاست که ورزش ایروبیکو انجام میدیم و میدونیم که ایروبیک حرفه ای چطوریه و هیپ هاپ چیزه دیگه ای هستش. مسابقات برگزار شده کاملا ورزشی بود. با تشکر

0
0
پاسخ
1394-06-23 11:25
سحر صالحی

با سلام. ایروبیک نه رقصه نه برگرفته از فرهنگ های غربی بلکه شامل حرکات حرفه ای وریتمیک است. همینطور اون پوستری ک به ظاهر مربوط به این مسابقات بود با هدف تخریب این رشته طراحی شده بود

0
0
پاسخ
1394-06-23 11:45
فاطمه

با سلام و درود به روح مطهر حضرت امام و درود بر رهبر بزرگ انقلابمسابقاتی که از آن به نام هیپ هاپ نام برده شد ایروبیک حرفه ای است و ما با حضور در آن مراسم که تنها حرکات ورزشی با پوشش های مناسبه شرکت کنندگان بود باره دیگر بانوان استان را در یک جمع بزرگه ورزشی دیدیم خواهشمندیم مکانهای ورزشی بانوان که برگزاری مراسماتشان خالی از رنج و زحمت نیست به چالش نکشید و بگزارید جامعه از گوشه گیری و افسردگی نجات پیدا کند. یا مهدی

0
0
پاسخ
1394-06-23 11:51
فائزه

با سلامبرادر یا خواهر عزیزماینکه عده ای قصد داشتن با تخریب این خیرخواهان که با حمایت از کودکان سرطانی برنامه اجرا کردن و متحمل هزینه و انرژی زیادی شدن، نشان از کوچکی آن مخربها داردما با عقاید بسیار اسلامی روز 19شهریور وارد سالن شدیم و با کمک به غرفه کودکان سرطانی شاهد زحمات این عزیزان بودیم. اجرشان مقبول حق تعالی

0
0
پاسخ
1394-06-23 11:55
عزیزی

اتفاقا ما واسه دیدن این مسابقه رفتیم،هیچ چیزه غیر قانونی و غیر مجازی وجود نداشت.بسیاربا نظارت و کنترل بر گزار شد.جالب اینجا بود که بسیاری از افراد با پوشش های متفاوت وجود داشتن.افرادی با پوشش چادرو حجاب کامل.

0
0
پاسخ
1394-06-23 11:57
طاهره

سلاممدیر مسعول محترم گلستان مابرادر عزیزم خداوند ازینکه عده ای در افسردگی باشند و همگان شاهد و نظاره گر باشند ناراحت میشوند اینکه جوانان ما با برگزاری همایشهات همراه با موزیک دختران و خواهران مارا به سالنهای ورزشی دعوت کنن بسیار پسندیده است مسابقات فوق، مسابقات ایروبیک بود اما عده ای آن را به چالش هیپ هاپ کشاندنخواهره گلم که شاهد زحمتت بودم دست مریزاد

0
0
پاسخ
1394-06-23 11:59
رضا

سلام. دوستان خوبم بیاید بجای نقدهای منفی خانمها رو در مسیری ببریم که با همنوع های خودشون و با ورزش سالم ایروبیک در کنار همنوع هایشون خوشی کنندبخدا کاره ما ظلمهمسعول برگزاری حمایتت میکنیمخدا عوضشو بهت بده که کودکان سرطانی و خانمهای جامعه رو شاد کردی

0
0
پاسخ
1394-06-23 12:19
مهدیه

چرا اینقدر نقد ناجوانمردانه میکنین . مشکل کجاست اگه این ایروبیک تعداد زیادی از خانم ها رو از توی خیابون جایی بیاره که همه خانومن . چرا هر وقت بحث نقد میشه از .... مایه میزارین . چرا . ؟ چرا جنبه های مثبت قضیه رو نمیبینین . ؟ چرا در نقد جوانمرد نیستین . ایراده این ایروبیک به قول شما رقص غربی چیست . ؟

0
0
پاسخ
1394-06-23 12:56
میلاد

داداش خوبم رقص غربی نا خوشاینده اما من ترجیح میدم تا شاهد این برنامه نبودم قضاوتش نکنمباید دید در 19شهریور چی برگزار شده. یا هو

0
0
پاسخ
1394-06-24 00:35
mhb

راستش منم با اینجور تبلیغات و برنامه ها زیاد موافق نیستم چون هنوز فرهنگ درستش توی کشور جا نیفتاده ولی اگه باعث ایجاد رفتارهای غیر اخلاقی نشه اشکال نداره لااقل بهتر از مراسمات عروسی مختلط خیلیاست

0
0
پاسخ
1394-06-24 11:49

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.